Ми чекаємо на Вас!
Другий Кулінарний Кубок Західної України
***
- Дата проведення: 15-16 червня 2019 року
- Реєстрація учасників: 10:00-11:00, 15 червня
- Відкриття Кулінарного Кубку Західної
України: 11:00, 15 червня
- Початок змагань: 11:00, 15 червня
- Фінал, номінація «Чорний ящик»: 14:00-16:00, 16 червня
- Місце проведення: Тернопіль (парк ім.Т.Шевченка)
- Церемонія нагородження переможця: 16:00, 16 червня
- ***
Кулінарний Кубок Західної України серед кухарів та су-шефів за звання кращого кухаря відбуватиметься у номінаціях:
- Салат
- Перша страва
- Основна страва
Для шеф-кухарів номінація:- Страва від шефа
Категорія страви: сучасна українська кухня (Галицька тематика).
Судді будуть оцінювати:
- Смак/Якість страви (мах 50 балів)
- Презентація (мах 25 балів)
- Чистота при роботі (мах 25 балів)
- ***
Нагороди
У кожній із п'яти номінацій буде визначено по три переможці з врученням кубку «Золота ложка», «Срібна ложка» та «Бронзова ложка». Усі учасники отримають сертифікати про участь.
Всі «золоті» переможці в номінаціях зійдуться 16.06.19 в номінації «Чорний ящик», під час якого боротимуться за головний приз.