Ми чекаємо на Вас!

Перший Кулінарний Кубок Західної України

***

  • Дата проведення: 7-8 липня 2018 року
  • Реєстрація учасників: 11:00-12:00, 7 липня
  • Відкриття Кулінарного Кубку Західної України: 12:00, 7 липня
  • Початок змагань: 12:00, 7 липня
  • Фінал, номінація «Чорний ящик»: 12:00-14:00, 8 липня
  • Місце проведення: Тернопіль
  • Церемонія нагородження переможця: 15:00, 8 липня
  • ***
  • Кулінарний Кубок Західної України серед кухарів та сушефів (окрім шеф-кухарів) за звання кращого кухаря відбуватиметься у номінаціях:

    • Холодна закуска
    • Салат
    • Гаряча закуска
    • Перша страва
    • Основна страва

    Категорія страви: сучасна українська кухня (зокрема страви з риби). У пріоритеті приготування страви з риби, зокрема місцевої/локальної, оскільки у ці дні у Тернополі відбувається рибний фестиваль «Короп Фест».

      Судді будуть оцінювати:

    • Смак/Якість страви (мах 50 балів)
    • Презентація (мах 25 балів)
    • Чистота при роботі (мах 25 балів)
    • ***

          Нагороди

    У кожній із п'яти номінацій буде визначено по три переможці з врученням кубку «Золотий ніж», «Срібний ніж» та «Бронзовий ніж». Усі учасники отримають грамоти та сертифікати про участь.

    Всі «золоті» переможці в номінаціях зійдуться 8.07.18 в номінації «чорний ящик», під час якого боротимуться за головний приз - безкоштовну поїздку в Одесу на Супер Кубок України з Кулінарії 2018! (*для переможця безкоштовна участь у Супер Кубку, дорога та проживання). А вже переможець Супер Кубку отримає супер приз - гастротур в Іспанію.

Подати заявку на участь у конкурсі можна ТУТ


Положення та Правила участі у Кубку є ТУТ