Ми чекаємо на Вас!

Другий Кулінарний Кубок Західної України

***

  • Дата проведення: 15-16 червня 2019 року
  • Реєстрація учасників: 10:00-11:00, 15 червня
  • Відкриття Кулінарного Кубку Західної України: 11:00, 15 червня
  • Початок змагань: 11:00, 15 червня
  • Фінал, номінація «Чорний ящик»: 14:00-16:00, 16 червня
  • Місце проведення: Тернопіль (парк ім.Т.Шевченка)
  • Церемонія нагородження переможця: 16:00, 16 червня
  • ***

  • Кулінарний Кубок Західної України серед кухарів та су-шефів за звання кращого кухаря відбуватиметься у номінаціях: 

    • Салат
    • Перша страва
    • Основна страва
    Для шеф-кухарів номінація:
    • Страва від шефа

    Категорія страви: сучасна українська кухня (Галицька тематика). 

      Судді будуть оцінювати:

    • Смак/Якість страви (мах 50 балів)
    • Презентація (мах 25 балів)
    • Чистота при роботі (мах 25 балів)
    • ***

          Нагороди

    У кожній із п'яти номінацій буде визначено по три переможці з врученням кубку «Золота ложка», «Срібна ложка» та «Бронзова ложка». Усі учасники отримають сертифікати про участь.

    Всі «золоті» переможці в номінаціях зійдуться 16.06.19 в номінації «Чорний ящик», під час якого боротимуться за головний приз. 

Подати заявку на участь у конкурсі можна ТУТ


Положення та Правила участі у Кубку є ТУТ